Beursorganisatie SDG Businessdagen
De SDG Businessdagen is een initiatief van SDG Events in samenwerking met ZPRESS Media Groep.

Rol- en taakverdeling SDG Events en ZPRESS Media Groep
SDG Events: aanmelden beursdeelname, conceptontwikkeling en inhoudelijke programmering m.b.t. de Duurzame Ontwikkelingsdoelen in de praktijk, productie en regie van de SDG Businessdagen.

Contactpersoon SDG Events:
Aad Jörgens, 06-53 83 34 79, info@sdgevents.nl

ZPRESS Media Groep: organisatie van de beurs, indeling beursvloer, afsluiten contracten beursdeelname, toegangs-tickets en uitgifte van businessbladen voor de beurs.

Contactpersonen ZPRESS Media Groep:
Sales: Johan van der Werff, 06-15 85 95 30, j.vanderwerff@zpress.nl
Facilitair: Kirsten van der Mark, 06 26 69 61 83, info@kir-events.nl

ZPRESS Media Groep is het moederbedrijf van o.a. ZPRESS Sport die vorig jaar voor de eerste maal de succesvolle Businessdagen West-Brabant organiseerden. Dit jaar zijn zij de organisator van de Businessdagen West-Brabant en mede-organisator van de SDG Businessdagen.
ZPRESS Sport is marktleider op het gebied van sport gerelateerde sponsorde media. Voor 25 betaalde voetbalorganisaties en meer dan 65 amateurclubs verzorgt ZPRESS Sport presentatiegidsen, programmabladen, glossy business magazines en huis-aan-huis kranten. Daarnaast geven zij glossy (business)bladen uit in diverse regio’s en bij een aantal golfbanen en hockeyclubs.

SDG Events helpt bedrijven hun unieke verhaal te vertellen waarom zij aantrekkelijk zijn om zaken mee te doen en voor te werken.

Dat doen zij door het ontwikkelen en uitvoeren van inspirerende en doeltreffende evenementen, kennisontmoetingen en businessdagen.

Het realiseren van winstgevende doelstellingen voor bedrijven en de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn daarbij het gezamenlijke vertrekpunt.

Klik hier voor meer informatie over de beursorganisatie van de Businessdagen West-Brabant

Bekijk hier de plattegrond
Aad Jörgens

Aad Jörgens

Kansenverkenner en ondernemer

Johan van der Werff

Johan van der Werff

Kirsten van der Mark

Kirsten van der Mark